Προϊόντα για καφές spetema (3)

Ψύλλιο Γιαγιά 1000γρ

Ψύλλιο Γιαγιά 1000γρ

Η γιαγιά του ψυλλίου, γνωστή και ως Μεσογειακή γιαγιά, είναι μια εξαιρετική πηγή φυτικών ινών και έχει επίσης υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες. Χρησιμοποιείται για τη βελτίωση της λειτουργίας του πεπτικού συστήματος. Επιπλέον, οι ίνες αυξάνουν την αίσθηση κορεσμού. Μετά την επαφή με το νερό, οι σπόροι καλύπτονται με βλέννα και σχηματίζουν ένα ζελέ, το οποίο βοηθά σε προβλήματα του εντέρου. Βελτιώνει την εντερική χλωρίδα, έχει προστατευτική και αντιφλεγμονώδη δράση. & lt; 0,01G & lt; 1%*RWS - Αναφορά τροφής & nbsp; <strong> Χρήση </strong> Το προϊόν είναι έτοιμο προς κατανάλωση μετά την προετοιμασία: 2-3 κουταλάκια του γλυκού ψυλλίου θα πρέπει να ρίχνονται σε ένα ποτήρι χυμό ή νερό, να αφήνονται στην άκρη για περίπου 20 λεπτά και στη συνέχεια να καταναλώνονται. Όταν καταναλώνετε το προϊόν, θα πρέπει να πίνετε μεγάλες ποσότητες νερού, τουλάχιστον 1,5 λίτρα. Μπορείτε να το πάρετε δύο φορές την ημέρα, κατά προτίμηση το πρωί και το απόγευμα.
Γλυκό Πάπρικα Σκόνη - Prymat Γλυκό Πάπρικα Σκόνη 20 γρ

Γλυκό Πάπρικα Σκόνη - Prymat Γλυκό Πάπρικα Σκόνη 20 γρ

Η γλυκιά πάπρικα σε σκόνη Prymat μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην κουζίνα με πολλούς τρόπους – σε κρεατικά, σάλτσες, τυριά, αλλαντικά, σαλάτες, πιάτα με ψάρι, ρύζι και πουλερικά. Έχει έντονη, αλλά ταυτόχρονα ευχάριστα γλυκιά γεύση. Προσφέρει στα πιάτα εξαιρετικό άρωμα, καθώς και όμορφο και έντονο χρώμα.
Μονοκαλσιούχος Φωσφορικός (MCP)

Μονοκαλσιούχος Φωσφορικός (MCP)

Ο μονοκαλσιούχος φωσφορικός άλας παράγεται από την αντίδραση του φωσφορικού οξέος και του ανθρακικού ασβεστίου. Ως δομικό στοιχείο των οστών, ο φώσφορος συμμετέχει σε πολλές σημαντικές βιοχημικές μετατροπές. Ο μονοκαλσιούχος φωσφορικός άλας 25 κιλών εμφανίζεται με τη μορφή ρευστής σκόνης ή μικρών κόκκων λευκού ή γκρίζου χρώματος. Είναι εύκολος στην ανάμειξη με άλλες πρώτες ύλες. Το προϊόν είναι υπεύθυνο για την καλή ανάπτυξη των οστών και των ιστών, τη σωστή λειτουργία του μεταβολισμού και του νευρικού συστήματος, καθώς και για την αύξηση της παραγωγικότητας και της ανοσοποιητικής δύναμης.